Cautare

477 de rezultate pentru "rotaru ctin sos pacurari" (3.05 secunde)
de 15 ani, din Bucuresti, care a sustras dintr-un magazin, situat pe Sos. ... La data de 17.12.2011, in jurul orei 19.25, Sectia 6 Politie a fost sesizata de catre Dispecerat 112 - Sector 2, cu privire la faptul ca, pe sos.
Valentin de 44 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe Sos. Fundeni, dinspre Pod Fundeni catre Sos.
Romexpo - Piata Montreal - sos. Kiseleff - Arcul de Triumf - sos. Kiseleff - Piata Victoriei - Calea Victoriei - bd.
• Incepand cu orele 08.00, se va restrictiona traficul rutier pe Sos. ... C-tin Prezan - Calea Dorobantilor - sos.
Potrivit Brigadei Rutiere, incepand cu data de 10.06.2015, se desfiinteaza trecerea pentru pietoni de la intersectia sos. Kiseleff cu bd.
Cioroianu a prezentat un proiect de contract care ar putea fi semnat intre SRR si directorul magazinului “Muzica“, Eugen Pavel Rotaru.
Crin Antonescu (PNL), Mircea Geoana (PSD), Kelemen Hunor (UDMR), Traian Basescu (sustinut de PDL), Sorin Oprescu (independent), George Becali (PNGCD), Ovidiu Cristian Iane (Partidul Ecologist Roman), Eduard Manole (independent), Corneliu Vadim Tudor (PRM) , Remus Cernea (Partidul Verzilor), Constantin Ninel Potirca (independent) si Constantin Rotaru (Partidul Alianta Socialista).
Negocierile pentru Tezaur l-au prins pe spatiul tarilor ex-sovietice, de unde a iesit in cele din urma cu reputatia mototolita. Diaconescu a avut o relatie excelenta cu fostul prim-adjunct SIE, generalul Constantin Rotaru.
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
Activitate in cadrul Senatului In urma cu o saptamana, am participat la o dezbatere pe care am organizat-o alaturi de colegii mei din cadrul grupului parlamentar al PSD, domnii senatori Ion Rotaru si Florian Popa.
Aici, trebuie sa spunem ca Traian Basescu a reusit, in urma cu doua luni, sa-si impuna omul sau la conducerea DGIA, dupa inlaturarea generalului Rotaru, respectiv pe generalul Medar, fost membru al Administratiei Prezidentiale.
Printre noile carti aparute la Nemira se afla si volumele Tribar, de Andra Rotaru, Jocul de-a amiba, de Tara Skurtu si Frigul (elegie), de Mihai Ignat, din colectia de poezie Vorpal, volume ce vor fi lansate sambata, 2 iunie, ora 17.00, la scena Arena.
Este vorba despre o adresa trimisa de generalul Gheorghe Rotaru, seful Directiei de Informatii a Armatei, catre conducerea Directiei de Siguranta Militara.
De asemenea, primarul din Lelesti, Daniel Rotaru, este independent, la fel ca si viceprimarii de la Godinesti si Runcu. Primarii din Saulesti, Catunele si Samarinesti au trecut la PD.
Probabil retinerea a plecat de la faptul ca acest reprezentant este inca domnul Savel Rotaru, pentru ca hotarirea de schimbare a sa este in instanta", a precizat prefectul Mihai Capra.
Probabil retinerea a plecat de la faptul ca acest reprezentant este inca domnul Savel Rotaru, pentru ca hotarirea de schimbare a sa este in instanta", a precizat prefectul Mihai Capra.
Candidatii sunt Dorel Liviu Radu, Ilie Dragoi, Radu Chis, Adrian-Victor Vevera, Ionel Ion Garlasteanu, Ion Georgescu, Constantin Catalin Radu, Florin Cornel Balanescu, Romi Salca Rotaru si Vasile Braun.
În prezent, actionar majoritar al societatii care a fost detinuta de Mihnea Costoiu este o anume Elena Rotaru Sotropa. Firma are datorii de aproape opt milioane de lei la bugetul de stat.
Prin mai multe Hotarari adoptate in sedinta de miercuri Guvernul a decis exercitarea, cu caracter temporar, a functiei de subprefect de catre Sovaila Cristian Marian (Dolj), Hornoiu Gabriel (Prahova) si Rotaru Romica (Neamt).
George Crin Laurentiu Antonescu, Traian Basescu, George Becali, Mircea Dan Geoana, Kelemen Hunor, Sorin Mircea Oprescu, Constantin Rotaru si Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com